Home   Despre noi   Abonamente   Video   Articole   Oferte   Anunturi   Newsletter   Agro Business   Contact   Arhiva
     

Imprimati articolul

Casa Viorel, Moeciu de Jos

Construită pe structura unei clădiri naţionalizate, cu arcade proeminente, ce poartă parfumul începutului de secol XX, Casa Viorel din Moeciu de Jos este locul ideal pentru relaxare. Având o poziţie privilegiată, fiind situată pe strada Principală a splendidei aşezări turistice situate în „coasta“ Branului, pensiunea dispune de patru camere duble, 3 băi şi o bucătărie complet utilată.

Confortul e sporit de atmosfera caldă şi primitoare realizată încă de la intrare de cei trei membri ai familiei Chiţu, dar şi de spaţiosul living cu şemineu al pensiunii cotate la 2 margarete. În vasta grădină cu livadă din spatele pensiunii, ce oferă o splendidă panoramă a munţilor din apropiere, turiştii dispun de un grătar acoperit, parasolar, dar şi de un hamac pentru amatorii de senzaţii rustice.

„Fie că s-au cazat doar o noapte, în drumul lor spre sau dinspre litoral, fie că au petrecut un sejur de o săptămână, turiştii s-au declarat extrem de mulţumiţi de serviciile noastre. Demn de menţionat este şi faptul că pensiunea noastră dispune şi de hidrofor, astfel încât turiştii noştri nu sunt privaţi de o condiţie esenţială pentru confortul lor, aşa cum se întâmplă în cazul altora din zonă“, a declarat Viorel Chiţu. Turiştii au la dispoziţie şi o parcare amenajată în curtea interioară a pensiunii. Aşadar, pentru o vacanţă perfectă, Lumea Satului vă recomandă Casa Viorel.  (C.M)

Casa Viorel
Adresă: Moeciu de Jos,
Str. Principală, nr. 256
Administrator: Cristian Chiţu
Tarif practicat: 50 lei cameră/zi
Telefon: 0745.910.798.
REVISTA LUMEA SATULUI, NR.16, 16-31 AUGUST 2011

Vizualizari: 1151



֩ Comentarii

--> Click aici pentru a adauga un comentariu




© 2005-2011 REVISTA LUMEA SATULUI